top of page

Formda Kalmak için Yaşam Tüyoları

Yaşam bütünsel bir akış halindedir. Kendine ait dengesi içerisinde insan olarak bizlerin de bu akışa uyum sağlayabilecek şekilde akışla aynı yönde hareket etmesi yaşamı anlamlı ve huzurlu kılar. Formda kalmak bu bakış açısı ile mümkün olabilmektedir.


Hepimizin içinde henüz keşfetmediğimiz ancak orada daima bizimle olan güçlü bir potansiyel vardır. Günlük yaşamda bu potansiyeli ne kadar kullandığımız yaşamla ne kadar uyum içerisinde yol aldığımız ve dengede olduğumuz ile ilgilidir.


Organik bir nedeni bulunmuyorsa yaşadığımız her sorun, kilolar, dengesiz ruh halimiz ve hastalıklarımızın nedeni duygusal etmenlerden oluşur.

Formda kalmak, bir bütün olarak ruhumuza, zihnimize ve bedenimize gösterdiğimiz özeni hangi oranda kullanmayı tercih ettiğimiz, geçmiş yaşam deneyimlerimiz, çözmediğimiz ya da arka plana atmaya çalıştığımız travmalarımız ve bastırılmış duygularımızın bugün yaşamımı hangi ölçüde etkilediğini fark etmemiz ile başlayan bir yolculuktur.

Formda kalmana yardımcı olacak başucu notları için: https://shopier.com/12074719

Bedensel olarak kilolarımızdan özgürleşmek istiyorsak, davranış biçimimizi, alışkanlıklarımızı ve duygu durumumu gözden geçirmemiz gerekiyor.

Hangi yaşta ve hangi durumda olursak olalım seçimimiz içinde bulunduğumuz her an değişimi başlatacak potansiyeli ortaya çıkarmak için bir fırsat olacaktır.


Yaşamını üçüncü bir gözden değerlendirmek kendine ve yaşamına nötr bir bakış açısıyla yargılamadan ve yüksek bir bilinçli farkındalıkla yaklaşmanı sağlar. Bunun için kendine izin ver.

Bütünsel olarak iyi hissetmek ve resetlenmek için: https://shopier.com/12065012

Yaşadığın tüm zorluklar, kabul etmediğin tüm gerçekler, direnç gösterdiğin duygular ve değiştirmediğin tüm alışkanlıklar aynı yaşam formunda devam etmene neden olur. Bu değişim ise hayata ve kendine bütünsel bir bakış açısıyla bakmayı seçmen ile başlayacaktır. Şu an her şey meşakatli gelebilir. Aynı yoldan gitmenin üzerinde yarattığı yorgunluk ve attığın adımın sana neler getireceğinin bilinmezliği seni değişimden alıkoyabilir. Tüm bunlar zihninin birer yanılsamasıdır. Seni alıkoyabilecek tek şey yine senin düşüncelerin. İçsel potansiyelini tanımayı ve hayata geçirmeyi güçlü bir arzu ile istediğinde dönüşüm dilediğin her alanda pozitif yönde akmaya başlayacak. Şuan bir şeyler sana iyi hissettirmiyorsa değişim sancıları içerisindesin.

Yaşamın her alanında kendini iyileştirmek için: https://shopier.com/16355938

Hayatın sana bir mesajı var. Kabuğunu kır ve değişime direnmekten vazgeç. Yaşamla ahenkle akmak için kendine izin ver. Bunu ancak sen yapabilirsin. Ve bu zihninin sana gösterdiği kadar zorlu bir yol değil. Aksine seni hafifleten, ruhunu yücelten, bedenini yaşam boyu hafif ve diri tutan hareket kabiliyeti yüksek bir seçim. Bu seçimin yalnızca bir adım uzağında olduğunun farkına var. Kendine şefkatli yaklaşmak ve yaşam yolculuğunda daha iyi hissetmek için farkındalıkla şimdi minik bir adım at. Gerisi kolaylıkla gelecek.

Profesyonel bir destek almak istersen: https://www.tubaylayasamenerjisi.com/konusma-terapisi




Senin için daha fazlası burada!

Tuba'yla Yaşam Enerjisi'nde Senin için

bottom of page