top of page

Duyguları Onarma Yöntemleri

Duygu, kişinin etki alanına aldığı iletiye yüklediği anlamdır. Hayatımıza verdiğimiz yön, düşüncelerimizin şekillenme biçimi için duygularımızı gözden geçirmekte fayda var.

Hayatımızı nasıl etkilediğini görebilmek için 3. bir gözden nötr bir duygu pozisyonunda uzaktan izleyelim. Eleştirmeden, suçlamadan ve yorum yapmadan. Yalnızca gözlem yeteneğinizi ortaya koyarak.


Duyguları onarmanın etkili yollarını öğrenerek yaşamınızda iyileşme sağlayabilir ve yaşamınızı daha konforlu bir hale getirebilirsiniz. Bakalım, neler yapabiliriz?


Duyguları Onarma Yöntemleri:

Küçük bir farkındalık, yaşamınızı büyük oranda değiştirir. İyi hissettikçe pozitif enerjinin gücü ile çok daha iyi hissetmek adına keyifle bu pratikleri uygulayacağınıza eminim.


İşte listemiz:

  1. İzlediğimiz dizi, film ve müzik seçimimizin farkında olalım. Sabah erken saatlerde haber izlemek, yüksek frekanslı müzik dinlemek, kedere sürükleyecek seçimler yapmak güne negatif bir başlangıç yapmaya, stres seviyesinin artmasına neden olacaktır.

  2. Geçmişten getirdiğimiz duygu ve düşünceleri zihnin kurgusal düzeyinden alarak sağlam bir zemine oturtmak.

  3. En zorlayıcı duygu anında derin bir nefes alıp usulca bırakmak. (Ben daha çok çorba üfler gibi nefes verin diyorum:) )

  4. Zihni olabildiği kadar boşaltmak. Bu sebeple her sabah düzenli olarak yapacağınız meditasyon size iyi gelecektir. Dilerseniz 5dk ayırmakla başlayın. Gün geçtikçe çok daha fazla yapmak isteyecek ve daha iyi bir ruh haline sahip olacaksınız.

  5. Sürekli tekrarlarla geçmişe gitmekten vazgeçmek. Zihnin geviş getirmesine bir son vermek adına her farkındalığınızda olduğunuz ana dönmeyi bir pratik haline getirerek alışkanlığa dönüştürün.

  6. Duyguları biriktirmekten uzak durmak. Anlatmak ve paylaşmak.

  7. Başkasından gelen herhangi bir enerjiye karşı bir mesafe koymak ve kendi enerji alanınızı korumayı öğrenerek, geliştirmek. Bunun için içselleştirmekten uzak durarak başlayabilirsiniz.

Kendiniz için attığınız her adım hayatınız için yaptığınız en önemli yatırımdır. Nerden başladığınızın bir önemi yok. Sadece başlayın. Tamamen istediğiniz yerden. Yol sizi odaklandıkça doğru olana kendiliğinden yöneltecektir. İçinizdeki bilgeye güvenin.

Bugün yaşamınıza engel oluşturan çeşitli sorunları etkili tekniklerle çözümlemek için Tek Seansta Özgürleş seansına göz atabilirsiniz.



Senin için daha fazlası burada!

Tuba'yla Yaşam Enerjisi'nde Senin için

bottom of page